Tantra massage til mænd københavn body to body massage

tantra massage til mænd københavn body to body massage

Opening Hours, monday:   .30 AM. Mange er af den opfattelse, at denne massage involverer sex, men dette begreb er helt forkert og forenklet. Tantrisk massage vil vække en dyb sensuel følelse i dig, og du vil nyde de behagelige oplevelser. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Og klare aftaler om hvor langt man vil gå i massagen før massagen starter, og med det mener vi også lingam og yoni massage. Det er ikke en af de kunstarter, du kan mestre på få dage. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Både giver og modtager vil med træning komme i en meditativ stemning både i sind og i krop. Med åndedræt helt ned i maven og med massagen der vækker den seksuelle healende energi, kan der opleves kropslige orgasmer frigørelse af endorfiner. Ved hjælp af åndedrættet kan modtageren føle energien og sende den videre igennem kroppen.

Eskort piger dk pp thai massage esbjerg

Hvad du får i forbindelse med tantra body to body massage hos mig: Jeg hedder Sasha, er en dansk kvinde på 38 år og certificeret massør. Her får du/I lov til at opleve en afslappet intim atmosfære en times tid uden at skulle præstere noget uden at blive målt og vejet men bare tage imod de sensuelle berøringer og energier, der kommer. Dette giver friheden til, at man ikke skylder noget eller skal præstere noget, men bare være og modtage eller give. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden være multiorgastisk, det vil sige i stand til at få mange orgasmer uden at miste energien gennem udløsning. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Du vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet. Hele din krop vil dog blive masseret, herunder også nogle af dine følsomme områder. . Du vil føle dig helt afslappet, men du vil stadig være helt bevidst om din krops erogene zoner husk at huden er vores største føleorgan. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. Adresse og kontaktoplysninger, tHE honey posse, sasha.

tantra massage til mænd københavn body to body massage

Tantramassage til, mænd, tantra, temple Sensuel, tantra, Spirituel, massage, Roskilde Tantra massage i, københavn, tantra, massage Tantra massage mænd, kvinder og parTantramassage til mænd Tantramassage til mænd er en meget sanselig body -to- body - massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Tantra massage til kvinder og mænd. Sensuel Healing, helkrops og body -to- body massage. Body to Body, massage, københavn, tantra, massage, Body Kontakt, tantra, body to Body, massage, cPH - The Honey Tantra, body to Body, massage - Om Sasha - Dansk Pige Body to body - tantramassage Aalborg.1000,- til mænd Tantramassage til mænd i København ring nu på tlf Tilbydes i Roskilde, Sjælland. Tantra massage i, københavn er ikke forbeholdt et bestemt køn eller en bestemt aldersgruppe. Oplevelsen er henvendt til alle, der har fået øjnene for op, hvorfor denne specielle body -to- body - massage er så speciel. I SoulBliss tilbyder vi tantramassage til mænd med en kvindelig tantramassør.

Serious Female Massage Tantra.