Ofir forum chat massage piger aalborg

ofir forum chat massage piger aalborg

Ja det vil jeg gerne sagde hun. Jeg syntes det var frisk gået og kunne kun give hende ret, men nu måtte jeg jo gøre det til en oplevelse for hende, jeg bad hende blive siddende, mens jeg gjorde et karbad klar til hende. Det bestod af en kort blå plisseret nederdel, en hvid sømands overdel, hvide bomuldstrusser og hvide ankelsokker. Jeg fandt den hurtigt, nu kørte jeg en finger mere op i fissen, mens jeg stadig slikkede, jeg lod begge fingre hvile på jomfruhinden og ventede på hendes orgasme. Nå men hun var da i det mindste lovlig, så jeg besluttede at hun kunne blive. Hun havde tårer i øjnene, jeg lagde mig op til hende og trøstede hende. Jeg smurte hendes hul ind med creme og hun sænkede sig over pikken, i forhold til fissen gik det bedre med røvhullet, hun var meget fleksibel og gled ned over pikhovedet, ventede lidt og gled så hele vejen ned. Jeg bød hende lidt at drikke og spurgte så om ikke hun havde overdrevet sin alder lidt, hun kikkede ned i gulvet og så tilstod hun, at hun lige var fyldt femten, men havde været bange for, at jeg ikke ville hvis hun havde sagt. Det skal jeg nok vise dig, du tager med hånden om den og kører hånden frem og tilbage. Jeg rejste mig op og lynede ned, min pik sprang nærmest ud i hovedet på hende, du skal lege med min pik, sagde jeg. Min sperm væltede ud af pikken, noget ramte hendes mund og resten ud over hendes ansigt, hun malkede til sidste dråbe og så tog hun den i munden og slikkede den ren. Jeg kunne mærke hendes trusser var meget våde, det tegnede godt. Nu lod jeg igen tungen gå op langs låret, da jeg nåede fissen, troede hun at jeg ville gå forbi, men denne gang, lod jeg tungen spille uden på hendes trusser lige på klitten. Hun hulkede lidt, men jeg trøstede hende og vi lå stille et øjeblik. Hun var skøn at røre ved, hun havde et par kilo for meget, men var ikke fed, bare dejlig buttet og blød.

Paar sucht sex community kostenlos

Jer en gammel fyr på 55, der altid har tændt har tændt på meget unge piger, men det er svært at finde en ung pige, når man er 55 år, så jeg bruger nettet, den historie i skal høre nu, er en af mine bedste. Jeg bad hende lægge sig på sengen, så begyndte jeg at kysse hendes ben nede fra, først hendes små nuttede fødder, hendes ankler og lod tungen glide op langs hendes lår, da jeg nåede hendes trusser gik jeg forbi og slikkede i stedet hendes navle. For en time og det var i orden. I stedet hentede jeg noget creme, lagde mig på ryggen og smurte min pik ind. Hun stønnede højt og kom i sin første orgasme. Det ved jeg ikke, sagde hun, men jeg vil meget gerne prøve. Jeg sagde at hun skulle lægge sig på sengen og lege med sig selv, så ville jeg overraske hende. Jeg lynede hendes bukser ned og fjernede dem, hun havde et par almindelige bomulds trusser på, dem trak jeg også ned og nu kom hendes naturlige rødhårede ungpigefisse til syne, den var bare så lækker. Da hun skreg sin orgasme ud i rummet, kørte jeg begge fingre i bund i hendes fisse, hinden gav sig og hun skreg bare endnu højre af både smerte og nydelse. Jeg slikkede hendes tæer længe og hun kunne lide det, det kunne jeg mærke på hendes åndedræt. Jeg beholdt begge fingre oppe i hendes fisse, til hendes orgasme var ebbet. Nu skal du lære at slikke, du skal bare lade som om det er. Jeg stoppede med at slå og vendte hende mod mig, hendes tårer var ægte.

ofir forum chat massage piger aalborg

hendes lille røvroset, gjorde mig endnu vildere, hun hoppede op og ned mens jeg legede med hendes røvhul. Det var meget ophidsende. Ja min skat, sagde jeg, du skal få al det pik du vil have. Vi lå lidt i hinandens arme, vi lovede hinanden at det ikke var sidste gang vi skulle mødes. Vi aftalte at hun skulle komme til mig. Vi lå lidt og kælede og kyssede, så lagde jeg hende blidt på ryggen og spredte hendes ben, placerede min pik ud for hendes fisse og pressede blidt, men hun var meget snæver, så det var meget svært, det gik ikke. Hun var meget lærenem, hun spillede min pik, mens hun kikkede op på mig. Jeg hev hende ind mod pikken og hun tog den i munden, det var meget svært kunne jeg se, hun kunne næsten ikke trække vejret, men jeg var ligeglad, jeg hev hendes hoved frem og tilbage. Jeg prøvede at flytte hovedet, men det var alligevel så ophidsende at se på, at jeg måtte kikke, så jeg fik sperm i hele hovedet. Så bad jeg hende sætte sig på mig, hun satte sig på pikhovedet og pressede på, det kom kun lidt ind, men hun var fast besluttet på at mærke den i sin fisse, så hun hoppede lidt op og ned, men stadig var kun pikhovedet. Det var en dag jeg var meget liderlig, så jeg sad foran computeren og så på billeder over nettet. Jo, sagde hun, du må ikke sige det til mor vel? Hun lagde sin ryg mod mit bryst, jeg fortsatte med at sæbe hende ind, hendes bryster og ned over hendes mave. Nu begyndte hun selv at bevæge sig op og ned på pikken, det var en vild fornemmelse, jeg holdt fast om hendes røv og mine fingre søgte hendes røvhul.


Hot young sex hvem er kundby pigen

Det var bare liderligt, her lå jeg og røvpulede en tøs på 15 år, hun begyndte at bevæge sig op og ned, det kunne ikke vare længe inden jeg kom, hvis hun blev ved på denne måde. Jeg trak dem lidt til side og slikkede i hendes fisserevne, op til klitten og ned igen, der er sgu ikke noget der smager så godt som en frisk ungpigefisse. Jeg spurgte om hun overhovedet havde haft sex før. Da den blev 20:00 ringede det på døren, uden for stod en lidt buttet pige med rødt hår og den skønneste krop, stort smil og ikke en dag over 15 år, jeg var meget i vildrede, men inviterede hende ind. Jeg kunne mærke at min pik voksede, mens hun sad på mit skød, så sagde jeg, dette bliver mellem os ikke? Hun stak tungen ud og begyndte at slikke, først på skaftet og så op til hovedet, du skal også tage den i munden, sagde jeg og tog fat i hendes rottehaler. Nej svarede hun, men jeg syntes at første gang skulle være med en moden mand, derfor denne profil. Jeg chattede lidt med et par tøser, men ikke noget seriøst, da jeg næsten havde givet op, kom en profil ind, der hed fattig ung pige. Jeg sagde at jeg måske kunne hjælpe. Da hun havde tømt sig, lagde hun sig ned og slikkede mit ansigt rent for al spermen, det var bare det frækkeste jeg til dato har oplevet. 20 cm og pænt tyk, nå men jeg hoppede op i badekarret. Jeg blev ved med at slikke og begyndte at bearbejde hendes fisse, forsigtigt først en finger, stille og roligt for at mærke efter hendes jomfruhinde. Jeg pressede to fingre op og hun gav sig lidt, men kørte videre. Hun begyndte at gnide den. Min tunge legede med hendes brystvorter, de blev meget stive og følsomme, nu gik tungen retur til navlen og hun gispede igen da hun troede at nu skulle hun slikkes i fissen, men jeg gik igen forbi og ned langs låret, ned til anklerne.

ofir forum chat massage piger aalborg