PROGRAM  |  TUDNIVALÓK ÉS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK  |  FEGYVEREK  |  GALÉRIA  |  REGISZTRÁCIÓ  |  LŐSZER ÁRLISTA  |  SZÁLLÁS

This is an example of a HTML caption with a link.
 
 

 

A Machine Gun Tours rendezvény szabályzata


 


A LŐTÉREN BETARTANDÓ BIZTONSÁGI RENDSZABÁLYOK

 

1. A lőgyakorlaton részt venni, kizárólag arra alkalmas állapotban lehet! (alkoholos befolyásoltság illetve más bódulatkeltő anyag használata, automatikusan kizárja a résztvevőt)

2. A fegyvereket megérinteni, kézbe venni, kizárólag a lőgyakorlat vezetők utasítására lehet!

3. A fegyverekbe a töltött tárakat belehelyezni és tölteni, csak kizárólag a gyakorlat vezetőjének utasítására lehet!

4. Tüzelést megkezdeni csak a „tűz” vezényszó, illetve annak szlovák megfelelőjének elhangzása után lehet!

5. A lőgyakorlat során esetlegesen bekövetkező „akadályok” esetén a gyakorlat vezetőjének jelezni kell az akadály tényét. A meghibásodást, csak és kizárólag a lőgyakorlat vezetője háríthatja el! A lövők önállóan nem végezhetnek akadályelhárítást meg abban az esetben sem, ha egyébként ismerik az adott fegyver működési elvét. A lőgyakorlat vezető a meghibásodott fegyvert átveszi és elhárítja a hibát, de addig is a fegyvert a lőirányba tartva kell várakozni!

6. Lövést leadni csak a kijelölt célterületre lehet egyes üzemmódban a lövő számára kijelölt fegyverekkel!

7. A lőgyakorlatok során a fegyvereket a kijelölt lőiránytól elfordítani szigorúan tilos!

8. Amennyiben a lövő a biztonsági rendszabályok bármelyikét megszegi, a lőgyakorlatból a gyakorlat vezetője kizárja, illetve az illető a lőtér területéről eltávolításra kerül!

9. A „tüzet szüntess” vezényszó illetve annak szlovák megfelelőjének elhangzásakor a tüzelést azonnal be kell fejezni, még abban az esetben is, ha a lövőnek még maradt rendelkezésre álló lőszere!

 

 

 

Közösség

Elérhetőség


Helyszín: Horáreň Lőtér

Cím: 511010, Nový Tekov, Szlovákia

Telefon: +421-948-501-301

E-mail: info@machineguntours.eu

 

TérképNagyobb térképre váltás

 

Hírlevél


A naprakész információkért, friss hírekért vagy esetleges változásokért mindenképp ajánlott feliratkozni hírlevelünkre.


 

Hogy mi is a Machine Gun Tours?

Machine Gun Tours, élmény, Szlovákia, géppisztoly, fegyver, 7,62x39mm, lövés, hadifegyverek, 9x19 Luger, karabély, .223 Remington, TT, géppisztoly, golyószóró, géppuska, gépkarabély, pisztoly, lövészet, lőszer, élménylövészet, csapatépítés, wow, ratatata, Kalasnyikov, Glock, Nagant, VZ-58, Maxim, Dragunov, géppuska, élménylövészet, AR15, M16, gépkarabély, Range Day, történelmi fegyver, sportesemény, verseny

 

 
 
 
 

Ez a weboldal, valamint a weboldalon található képek, videók és szövegek a Machine Gun Tours Slovakia szellemi termékei. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele, valamint bármilyen egyéb nyomtatott vagy digitális felhasználása a Machine Gun Tours Slovakia hozzájárulása nélkül tilos!

Copyright © 2014 - 2017. Machine Gun Tours Slovakia - All rights reserved.